Çiçek Seçimi

Çiçekler, sevdiklerimize en iyi dileklerimizi ve en güzel duygularımızı iletmekte kullandığımız son derece etkileyici hediyelerdir. Her çiçeğin farklı anlamları ve sevdiklerimize ileteceği değişik mesajları vardır. Sevdiklerimize çiçek hediye ederken, çiçeklerin anlamlarını da biliyor olmamız gerekir. Örneğin aşkı ve sevgiyi ifade eden çiçekler ayrı; üzüntüyü ya da mutsuzluğu temsil eden çiçekler ayrıdır.
Çiçek Seçimi
03 Ekim 2020

Kız İsteme Çiçeği

Herkesin hayatında çok özel anlar vardır. Bu özel anlar herkes için önemli ve değerlidir. Yeni bir hayata adım atmaya hazırlandığınız kız isteme, söz- nişan ve düğün günü herkesin unutamayacağı özel günler arasındadır. Kız isteme töreninin olduğu gün, hayattaki en heyecanlı, en telaşlı ve oldukça önemli günlerdendir.
Çiçek Seçimi
28 Ocak 2020

Mevsim Çiçekleri

Toprakla uğraşmak insana adeta bir terapidir. İnsan kendini rahatlatmak için çiçeklerle uğraşmayı ister her mevsimde. Peki ama hangi mevsimde hangi çiçeği ekmek gerekir ? Hangi çiçek hangi mevsimde yetiştirmeye uygundur ?
Çiçek Seçimi
28 Ocak 2020

Özür Dilerken Hangi Çiçekler Gönderilmelidir ?

Her zaman hassasiyeti göstermenin bir yolu olan çiçekler elbette tüm zor anları tatlıya bağlamak için var güçleri ile çalışıyorlar.İstemeden de olsa bazen sevdiklerimizi incitiriz.Onların kalbini geri kazanma konusunda ise en büyük destekçimiz tabii ki çiçekler…
Çiçek Seçimi
28 Ocak 2020

Sevgiliye Hangi Çiçek Gönderilir ?

Çiçekler çoğu zaman kelimelerden daha fazla şey ifade eder. Söylemeye utandığınız duygu dolu hislerinizi iletmeniz için yardımcı olur. Çiçekler en duygu yüklü hediyelerdir bu sebeple sevgiliye hediye çiçek göndermek ona “Seni seviyorum” “Hep aklımdasın” diyebilmek için ideal sürprizlerdendir.
Çiçek Seçimi
28 Ocak 2020

İş Tebriği Çiçekleri

Yeni bir işe başlayan, terfi alan kişiye hayırlı olsun demek, tebrik etmek için çiçek yollamak karşıdaki kişiyi onore etmemizi sağlar. Onlara verdiğimiz değeri göstermek için bu küçük incelikler fazlasıyla önemlidir.
Çiçek Seçimi
29 Ocak 2020

Geçmiş Olsun Çiçekleri

Hepimiz sevgilimize aşkımızı ilan etmek için kırmızı güllerden yararlanabileceğimizi çok iyi biliyoruz. Ancak söz konusu hasta birine geçmiş olsun çiçeği ya da doğum yapan bir anneye güzel dileklerimizi hangi çiçeklerle iletebileceğimizi açıkçası çok iyi bilmiyoruz!
KATEGORİLER
Çiçekleriniz nazik ve kırılgan bir yapıya sahip olduğu için, ömrünü ve güzelliğini sizin gösterdiğiniz bakım belirler. Çiçeklerinizin bakımı, seçtiğiniz çiçeğin türüne göre değişiklik gösterebilir. Her çiçeğin kendine özgü bakımına dair ipuçlarını bu sayfada bulabilirsiniz.
Saksı çiçekleri evinizin güzelliğine güzellik katıp, evinizi renklendirerek havasını değiştiren, modern dekorasyonun olmazsa olmazlarındandır. Peki onlara nasıl yaklaşmanız gerektiğine ne kadar hakimsiniz ?
Bahar Çukurova'ya gelince, sokakları mis gibi portakal çiçeği kokusu sarar. Çocuklar yerlere düşen portakal çiçeklerini toplayıp kolyeler, bilezikler, yüzükler yaparlar. Koklamaya doyamazsınız. Hep kötü şekilde anılan Adanamızın, aslında özünde çiçek gibi olduğu gerçeğidir bu karnaval.Adana; tarihi, turistik yerleri, yemekleri ve insanlarıyla her zaman merak edilen ve ilgi duyulan bir yer olmuştur. Bir çok medeniyete ev sahipliği yaptığından dolayı da geniş bir kültüre sahiptir. Tarihi yapılarında, insanlarında ve yemeklerinde bu farklı kültürleri görmeniz mümkün.
Sevgilimize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza, anne ya da babamıza çiçek gönderirken farklı seçeneklerde ve türlerde çiçek göndeririz. Sevgiliye çiçek özellikle kırmızı gül olurken, anneye çiçek genellikle saksı çiçekleri, mevsim çiçekleri ya da kır çiçekleri olabilmektedir örneğin. Çiçek gönderimi yaparken bunların dışında kişilerin zevkleri ve tercihleri de seçimimizi etkileyen kriterlerdir. Ancak bunların dışında Burçlar ve Çiçekler de seçim yaparken bize yardımcı olacak ipuçları arasında olabilir. Her burcun kendine özgü rengi, uğurlu sayısı, karakter özellikleri vb olduğu gibi Burca Göre Çiçek de değişiklik gösterebilmektedir. Aşağıdaki tablo size, sevdiklerinizin burçlarına göre hangi çiçekleri seçmeniz gerektiği konusunda tavsiye olacaktır.